01 feb 2022

NPC voor de rest van het seizoen AFGELAST

0 Comment

Na rijp beraad heeft de NJBB helaas moeten besluiten de rest van het seizoen van de NPC niet meer te spelen.
Er waren inmiddels (1e helft januari 2022) al zoveel wedstrijden uitgesteld (twee complete speeldagen), dat het, gezien de rest van het voorjaar- en zomer-programma, niet meer mogelijk werd geacht die allemaal nog in te halen.
Dat betekent, dat binnen de NPC, na zeven speeldata (de eerste seizoenshelft) de eindstand in alle poules kan worden opgemaakt. Dat kán trouwens nog even duren, aangezien er door andere omstandigheden nog 47 wedstrijden dienen te worden ingehaald en dat acht de NJBB nog wél mogelijk.

In de poule van JBH-1 (3e Divisie, 3003) betekent dit dat PUK-2 (Haarlem) kampioen is geworden, dat wijzelf op de 4e plaats zijn geëindigd en dat LBF-1 (Lisse) en DSR-1 (Nieuw-Vennep) degraderen.

In de poule van JBH-2/DVV-2 (5e Divisie, 5009) betekent dit dat ACP “Les Pointeurs”-2 uit Alphen a/d Rijn kampioen is geworden en dat ons 2e team, samen met De Boulende Stier-1 (Leiderdorp) degraderen.

Aangezien er momenteel verder helaas weinig tot niets te beleven valt in ons boule-wereldje, zal ook ons clubblad Het Bouletin, NIET verschijnen in de maand Februari. De redactie beraadt zich nog op een nieuwe verschijningsdatum. Zodra die bekend is, zal dit worden bekendgemaakt op onze site. Hou die dus in de gaten!

[top]