Lid worden?

 

IMG_0916

Jeu de Boules Hillegom is opgericht op 3 december 2001 en telt op dit moment rond de 60 leden. Wij beschikken over een prachtige buitenlocatie met 24 banen. Deze accommodatie is gelegen in het sportpark ‘De Zanderij’.
We HADDEN ook een fraaie (tijdelijke) binnenlocatie met 6 banen. Deze was gelegen aan het Henri Dunantplein 7 in Hillegom in de voormalige daar voorheen gevestigde sportschool. Deze locatie is echter per november 2021 gesloopt om plaats te maken voor een parkeerplaats.
Zie voor de routebeschrijving het kopje ‘Locatie JBH Hillegom’ en voor de openingstijden het kopje ‘Openingstijden’ in de blauwe zijbalk onder de betreffende titels.

Leden van de vereniging zijn automatisch aangesloten bij de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond) en kunnen door middel van hun licentie deelnemen aan nationale en internationale toernooien en competities. Door de contributie laag te houden is het lidmaatschap voor vrijwel iedereen toegankelijk.

kosten lidmaatschap (actueel,  bijgewerkt: april 2023):
– Contributie per verenigingsjaar (is kalenderjaar) is op de laatste ALV op 23–11-2023 vastgesteld voor alle leden:   € 80,00