25 feb 2022

GOED NIEUWS OVER ONZE (MOGELIJK) NIEUWE SPEELHAL

0 Comment

Ons bestuur ijvert al vele jaren voor een eigen, nieuwe speelhal in Hillegom. Tot op heden hadden we daarbij (nog) niet bijster veel succes.
Gisteren echter ontvingen wij van ons bestuur onderstaand (zéér positief) bericht met betrekking tot deze materie:

Iets waar we lang van gedroomd hebben lijkt dan nu toch werkelijkheid te gaan worden.
De gemeenteraad heeft in de vergadering van donderdagavond (24-02) in meerderheid (14 stemmen voor en 2 tegen) zijn goedkeuring gegeven aan het door de 4 verenigingen( SDO Korfbal- SDO tafeltennis – Jeu de Boules Hillegom – BSC “De Tulp) ingediende plan voor een nieuwe/gerenoveerde locatie op het huidige complex van SDO.
Dit betekent dat de wens van JBH en De Tulp voor een EIGEN OVERDEKT onderkomen gerealiseerd gaat worden!!!
Als bestuur zijn we hier heel erg blij mee en ik denk jullie ook wel. Nu kunnen we onder alle weersomstandigheden ons geliefde spelletje spelen.
In de afgelopen jaren dat dit proces al speelde is er door het bestuur en een aantal andere mensen veel, heel veel werk verricht. Vergaderingen, tekeningen en berekeningen maken en weer opnieuw en nóg een keer, teveel om op te noemen. Maar het grote werk gaat nu echt beginnen. We verwachten als bestuur dat we op jullie hulp mogen rekenen bij al het praktische werk  dat er gaat komen.
Wanneer we met de daadwerkelijke bouw kunnen beginnen is nog niet bekend, maar we hopen zo snel mogelijk. We houden jullie op de hoogte.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van JBH
[top]